Fiets verhuur: 

Er zijn diverse fiets verhuur bedrijven in Schoorl te vinden, voor normale en elektrische fietsen raden wij aan "Raat" fietsverhuur 

http://http://www.fietsverhuurschoorl.nl/

Voor Mountain bikes kunt u terecht bij: http://https://www.mtbverhuurschoorl.nl/  of http://https://mountainbikehurenschoorl.nl/ 

 

Wandelen in de Schoorlse duinen:

Vanuit het informatie centrum van SBB in Schoorl starten diverse wandelroutes door de schoorlse duinen. Hier vind u wandel routes van 4 tot wel 45 km. In de duinen vindt u zowel paddestoelen met wegwijzers alsmede bordjes met kleuren voor de verschillende routes. In het informatiecentrum kunt u wandel kaarten kopen. In de brievenbak in de vakantie woning hebben we voor u alvast het 1 en ander klaar liggen. De route naar het informatiecentrum ligt ook uitgeprint in de woning.

 

Uit eten: In Schoorldam is er slechts 1 restaurant om loop afstand. Even de brug over lopen en u vind restaurant "Hof van Schoorl". Door de week is er meestal wel plaats, maar in het hoogseizoen even bellen van te voren ( +31 72 509 1287). Dit laagdrempelige restaurant heeft een verrassend lekkere kaart, er worden veel groenten geserveerd, absoluut een aanrader.

In Schoorl zijn diverse restaurants, we raden de brasserie van Merlet aan in het centrum (u kunt natuurlijk ook heerlijk eten in het restaurant met michelin ster). Wat verder richting camperduin raden wij ook restaurant "de bokkesprong" aan. Een combinatie van lekker (frans) eten, gezelligheid en een super bediening.

In Bergen kunt u heerlijk eten bij restaurant "onder de linde". Een echt goede franse keuken, knus en intiem, en een super gastvrouw. Of bij restaurant "Bergen binnen", liggend aan de voet van het duin, kunt u hier ook heerlijk eten zowel binnen als op het terras. 

 

Thuisbezorging: Helaas is aan huis bezorging van maaltijden nog beperkt. Wel kunt u pizza laten bezorgen door Italiaans restaurant la grotta:

https://www.lagrottaschoorl.nl/